top of page

Traveling in Europe

Public·4 members

Mən uzun müddətdir müxtəlif onlayn xidmətləri

Salam dostlar! Mən uzun müddətdir müxtəlif onlayn xidmətləri sınaqdan keçirirəm. Etibarlı platforma öz istifadəçilərinə qarşı açıq, dürüst və şəffaf olmalıdır. Bu açıqlıq həm istifadə şərtlərində, həm məxfilik siyasətində, həm də ünsiyyət tərzində özünü göstərir. Bəzi platformalar istifadəçi suallarına tez cavab verir, digərləri isə cavabsız qoyur. Mən ikinci tip platformalardan qaçıram. Azərbaycanda etibarlı və istifadəçi dostu platformalar hansılardır? Tövsiyələrinizi gözləyirəm.

3 Views
Lilit Relis
3 days ago

Bəzən elə olur ki, insanın sadəcə yeni bir məkana, yeni təəssüratlara ehtiyacı olur. Bu ehtiyac fiziki səyahətlə ödənə bilər, amma bəzən onlayn səyahətlər də eyni dərəcədə təsirli olur. Mən bu həftə onlayn səyahətə çıxdım və çox gözəl bir yer kəşf etdim. Həmin yer ünvanındadır. Bu platforma mənə elə gəldi ki, uzaq bir ölkənin gözəl guşəsindəyəm. Burada hər şey yeni, maraqlı və kəşf olunmağa dəyərdir. Mən bu səhifəni gəzdikcə, sanki yeni şəhərlər, yeni mədəniyyətlər tanıyırdım. Bu platformanın hər bölməsi ayrı bir macəradır. Mən saatlarla orada qaldım və heç darıxmadım. Bu səyahət mənə çoxlu yeni məlumatlar, maraqlı təəssüratlar qazandırdı. İndi mən bu platformanı hər həftə ziyarət edirəm. O, mənim üçün bir növ onlayn səyahət agentliyinə çevrilib. Hər dəfə yeni bir istiqamət, yeni bir kəşf məni gözləyir.

• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • TikTok
bottom of page